Veiligheid en duurzaamheid in een zorgzame Oudenbergstad!

oktober 4, 2018 in Algemeen

 

Fernand Van Trimpont kennen we al langer als jeugdleider, bezieler van Stop armoede, muzikant en consulent van CM in onze stad. Zijn overstap naar de politiek stond in de sterren geschreven.

Als eerste schepen kreeg Fernand een aantal uitdagende bevoegdheden: jeugd, onderwijs, internationale solidariteit en gelijke kansen. Hij ging er voluit voor: Geraardsbergen werd kindvriendelijke stad, fair trade-gemeente én ontwikkelde een sterk onderwijsbeleid.
Fernand bruist van de ideeën en met zijn aanpak brengt hij in de Oudenbergstad een vernieuwende dynamiek teweeg.
Hij is klaar voor een nieuwe uitdaging en wil met een frisse motivatie Geraardsbergen verder vooruit helpen. Veiligheid en duurzaamheid in een zorgzame Oudenbergstad, daar gaat onze lijsttrekker voor! De weg vooruit, zonder scherpe kantjes, doch vastberaden, met tijd en aandacht voor elkeen.

Lees hier ons verkiezingsprogramma: Voluit voor Geraardsbergen