Fernand Van Trimpont wordt kopman van CD&V Geraardsbergen in 2018

juni 7, 2017 in Algemeen

Het partijbestuur van CD&V Geraardsbergen heeft Fernand Van Trimpont voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Schepen Veerle Mertens en OCMW-voorzitter David Larmuseau vervolledigen de top drie.

Fernand is sinds 2013 Eerste Schepen in Geraardsbergen en bevoegd voor onderwijs, jeugd, gelijke kansen en internationale solidariteit. In nauwe samenwerking met de scholen bouwde hij een stevig onderwijsbeleid uit. Geraardsbergen werd Fairtrade Gemeente én behaalde de titel van ‘kindvriendelijke stad’, dankzij de grote aandacht voor participatie van kinderen en jongeren.

“Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik kreeg van de collega’s en het bestuur. Ik doe dit engagement met hart en ziel en grijp deze uitdaging dan ook met beide handen aan. Ik zal er samen met het volledige team alles aan doen om een ambitieus en enthousiasmerend toekomstproject voor Geraardsbergen aan onze kiezers voor te leggen. We willen groeien, dit is onze ambitie.”

Ook Veerle Mertens en David Larmuseau kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Veerle zal de 2de plaats bevrouwen en David staat op 3. “We zijn ervan overtuigd dat we samen met Fernand een stevige en eensgezinde ploeg kunnen samenstellen die het vertrouwen van de Geraardsbergenaar verdient.”

CD&V-voorzitter Rudy Frederic: “Onze mensen hebben deze legislatuur hard gewerkt en hebben Geraardsbergen noodzakelijke impulsen gegeven. Het beleid rond kinderarmoede, de activering van leefloners, het huis van het kind, de nieuwe website, het e-loket en de stadswifi zijn slechts voorbeelden van de manier waarop we bouwen aan de toekomst van onze stad”.

IMG_0426